+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

Слово за откриване на сватбеното тържество

В следващите редове ще Ви представим 4 вариянтa за словo, с което бихте могли да посрещнете гостите на Вашата сватба преди да започне забавата в ресторанта.
Сватбена агенция Бо Криейшънс ги споделя с Вас, за да Ви даде  малка насока за думите, с които бихте могли да направите това.

1. Искам да приветствам всеки от Вас в този прекрасен сватбен ден! Вие дадохте истинско доказателство на булката и младоженеца, като

 

отделихте време от натоварения си график, за да станете свидетели на техния брак. Никога не съм виждал/а по-красива булка от ……, а …….. изглежда просто горд! Съгласни ли сте с мен? Наздраве!

2. От името на булката и младоженеца, бих искал/а да благодаря на всички, че дойдохте тук днес. Някои от Вас са пътували значителни разстояния :) , за да бъдат с нас и да отпразнуват най-щастливия ден на новото семейство. Африка, Южна Америка,  Азия… едва ли са местата, от които идвате, но чух, че чичо….. и леля ….. са пътували цели 5 часа! :)

3. А ми… случи се!!! …… и ……. най-накрая се ожениха! И сега какво?! Следва да отпразнуваме заедно с тях! Наздраве!!!

4. Добре дошли скъпи гости! Някои от Вас се познават, други не, някои от Вас ги познавам аз, други не, но единственото нещо, което има значение тази вечер/този ден, е бракът на ….. и ….., и се надявам, че всеки един от нас ще бъде виновен за създаването на една незабравима сватба за тях!

Надяваме се, че идейките и предложенията са Ви от полза :)