phone: +359 888 56 98 87 | email: InLove@bocreations.com | Български English

СВАТБАТА – КРАСИВО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

4_Pol-i-semeistvo_Broi-60

 Сватбата е онова специално събитие, което символизира началото на щастливия семеен живот. И въпреки многобройните аргументи „за” и „против” брака, много двойки продължават да го сключват и да организират своите сватбени тържеств

buton

Бо Йорданова: Бракът е благословено нещо

wedding_agency_bo_creations460x306

Да чувстваш гъделичкащия и в повечето случаи тревожен трепет и да виждаш (почти буквално) пеперудите, пърхащи във въздуха. Ежедневно да се превръщаш в част, както и да си основната причина двама влюбени да преживеят най-вълнуващия ден в живота си. Има и такава професия – тази на сватбения агент.

buton

За да остане сватбеният ден незабравим

bo-w9i6452
Животът има своя кръговрат, но винаги върви напред и колкото и светът днес да не е като преди сто или една година, то някои събития се повтарят. Но те имат своя уникален блясък и отпечатък, ценен и скъп за всеки, който е участник в такова събитие.
buton

Златната нощ на Chic & Cozy и Bo Creations

chiccozy24nove2010

В нощта на 24-ти ноември, София заблестя в златно. Озаглавено “The Golden Night”, Chic & Cozy и Bo Creations събраха своите бизнес партньори и приятели в клуб “Червило”.
За повече снимки от събитието разгледайте нашата ГАЛЕРИЯ СЪБИТИЯ.

За сватбите и бизнесът с тях

tbmagazine
Бо Йорданова (вдясно) 


Сватбата е едно от най-важните събития в живота на човек. Затова тя трябва да бъде съвършена. Но не всеки е способен сам да се справи с цялата организация.

buton

Младоженци даряват тефтерчета с дървени корици с поезия

Писмо в бутилка разнежва гостите

Бъдещите госпожи избират армаганите с шаферките, без кавалери

standart

Суматохата покрай сватбата отнема месеци. В Големия ден младото семейство е в центъра на вниманието. Но важен елемент от тържеството са подаръчетата за гостите. С които влюбените благодарят на роднините и приятелите си, че са заедно с тях в един от най-щастливите им моменти. Младоженците имат огромна дилема с какви малки, но символични подаръци да изненадат гостите си. Защото сватбарите ще искат със сигурност да запазят освен снимките на празника и още нещо за спомен от приказната сватба.

buton

Емилия Иванова, в. Стандарт, “Горчиво”

КОГАТО МЕЧТАТА СТАНЕ РЕАЛНОСТ

Едно интервю в списание PREMIUM Lifestyle, The Happiness Issue

when the dream comes to reality - Bo Creations in PremiumLifestyle Magazine