+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

СВАТБАТА – КРАСИВО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

4_Pol-i-semeistvo_Broi-60

Сватбата е онова специално събитие, което символизира началото на щастливия семеен живот. И въпреки многобройните аргументи „за” и „против” брака, много двойки продължават да го сключват и да организират своите сватбени тържества. 

Цялото интервю тук.

Бо Йорданова: Бракът е благословено нещо

wedding_agency_bo_creations460x306

Да чувстваш гъделичкащия и в повечето случаи тревожен трепет и да виждаш (почти буквално) пеперудите, пърхащи във въздуха. Ежедневно да се превръщаш в част, както и да си основната причина двама влюбени да преживеят най-вълнуващия ден в живота си. Има и такава професия – тази на сватбения агент.

Цялото интервю тук.

Малките елементи правят голямото събитие

wedding A&R 1010

За всеки човек сватбата е особено събитие – независимо дали е гост, роднина или главният герой на събитието. Дори и сте най-ангажирания човек, в един момент оставяте бизнес ангажиментите и се отдавате на „приказните” емоции. 

Цялото интервю тук.

За да остане сватбеният ден незабравим

svatba-BoCreations-wedding-nb-expo-hotel-sofia-266

Животът има своя кръговрат, но винаги върви напред и колкото и светът днес да не е като преди сто или една година, то някои събития се повтарят. Но те имат своя уникален блясък и отпечатък, ценен и скъп за всеки, който е участник в такова събитие. След Великден сезонът на сватбите започва.

Цялото интервю тук.

Малките жестове с голямо значение

Bo_Creations-corporate-gifts

Заедно с най-усилената работа, когато 24 часа в денонощието често не стигат, краят на годината има и своите красиви и приятни моменти. Маркетолозите и ПР-те в компаниите имат отговорната задача измислят най-оригиналният начин да благодарят за съвместната работа на своите партньори и клиенти. Задължителна част вече са корпоративните подаръци, които освен всичко, се използват и за да достигнат до целевата аудитория, и да се увеличи популярността на марката. 

Цялото интервю тук.

Златната нощ на Chic & Cozy и Bo Creations

chiccozy24nove2010

В нощта на 24-ти ноември, София заблестя в златно. Озаглавено “The Golden Night”, Chic & Cozy и Bo Creations събраха своите бизнес партньори и приятели в клуб “Червило”.
За повече снимки от събитието разгледайте нашата ГАЛЕРИЯ СЪБИТИЯ.

За сватбите и бизнесът с тях

Bo Yordanova_Bo Creations-Italy
Сватбата е едно от най-важните събития в живота на човек. Затова тя трябва да бъде съвършена. Но не всеки е способен сам да се справи с цялата организация. Не в един филм се възпява целият този екшън и с трагикомични моменти, но именно тогава идва решаващата роля на сватбения агент.
 
Цялото интервю тук.

Младоженци даряват тефтерчета с дървени корици с поезия

Писмо в бутилка разнежва гостите

Бъдещите госпожи избират армаганите с шаферките, без кавалери

standart

Суматохата покрай сватбата отнема месеци. В Големия ден младото семейство е в центъра на вниманието. Но важен елемент от тържеството са подаръчетата за гостите. С които влюбените благодарят на роднините и приятелите си, че са заедно с тях в един от най-щастливите им моменти. Младоженците имат огромна дилема с какви малки, но символични подаръци да изненадат гостите си. Защото сватбарите ще искат със сигурност да запазят освен снимките на празника и още нещо за спомен от приказната сватба.

buton

Емилия Иванова, в. Стандарт, “Горчиво”

КОГАТО МЕЧТАТА СТАНЕ РЕАЛНОСТ

Едно интервю в списание PREMIUM Lifestyle, The Happiness Issue

when the dream comes to reality - Bo Creations in PremiumLifestyle Magazine