+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

Роси+Филип – впечатления от работата ни за тяхната сватба

Сватбата – едно от най- незабравимите преживявания в живота на всеки един човек. Ден, изпълнен с щастие, вълнение и усмивки. Толкова дългоочаквана и мечтана. Денят, в който казваш „да” на голямата любов. Този ден, в който два живота стават един, две половинки едно цяло, двама приятели съпруг и съпруга.
Ден, който си заслужава да споделиш с най-близките си хора и да отпразнуваш с тях сбъдването на своите мечти, планове и надежди. Сватбата е изпълнена с върховно щастие и прекрасни, вълнуващи моменти. Събитие и „проект”, изискващи качества, които трудно се намират на едно място. Но ние, младото семейство Филип и Роси Рашеви ги намерихме в лицето на Bo Creations~. Щастливи сме, че познаваме Бо, че тя е наш приятел и, че без нея и нейният изключителен професионализъм нямаше да се справим с изпълнението на този красив „проект”. Създавайки Bo Creations~, Бо е успяла да предаде и своя характер на агенцията. Характер, който се изразява с отговорност, прецизност, качество и коректност, подчертани с добър вкус, нестандартност, креативност и много разнообразие. И всичко това направено с вдъхновение, с внимание дори и в най-малките детайли, и най-вече с много обич и страст.
Благодарим ти Бо, на теб и екипа ти. Благодарим за търпението, за уникалния талант, впечатляващата работа, незабравим ден и безкрайната любов, с която се погрижи за нашата сватба. Благодарим на Бог за благословението, което беше и си в нашия живот. Всичко беше повече от това, за което мечтаехме и което очаквахме. Този ден и това, което сътвори
Bo Creations~ ни направи много щастливи и безкрайно благодарни. И знай, че това, което правиш за младите двойки, това,  че се раздаваш изцяло и това, че им помагаш с всичко, което можеш и правиш началото на съвместния им живот толкова красив и още по-вълнуващ, те прави част от едно от най-големите благословения в живота на човека.

Обичаме те!
Роси + Филип

Tags: , , , , , , ,