+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

Теди + Иван – впечатления от работата ни за тяхната сватба

Най-щастливият ден в живота ми беше сватбата ми! И, за да бъде такъв този ден, със съпруга ми решихме да подготвим много неща. Но не бяхме сами. Благодарности на човека, който старателно се погрижи за тези неща вместо нас. Относно украсата и атмосферата, Бо беше човекът, който страшно много ни помогна. Аз съмедновременно страшно доволна от работата й и впечатлена от нейните идеи! За наше огромно улеснение тя се погрижи за украсата, така че да се създаде приятна обстановка и тържествено настроение, както на нас – младоженците, така и на всичките ни гости.
Освен на нашата сватба, съм имала възможността да видя нейните идеи и на още 3 сватби – коя от коя по-идейна! Най-вече съм впечатлена от изпипаните детайли. Каквото и да погледнеш – било то булченския букет, бутониерите, кошницата с подаръците за гости, подаръците за гости, кутийката за пръстени, украсата на масата на младоженците и на всички гости, тейбъл картите, поканите за сватбата, книгата за гости – всичко това беше впечатляващо и старателно подготвено с внимание. Изпипаните неща си личат от далеч. Точнотова е, което със съпруга ми търсехме като резултат. Благодарна съм за всичко! Мисля, че си заслужава да се остави тази така важна работа в сигурни ръце и несъмнено резултатът е удовлетворяващ. След време няма да имам безпокойство, когато гледам сватбените си снимки, че нещо не ми е харесало.
Най-важното е сватбения ден да е най-щастливия ден от живота на човек. За тази цел нещата покрай подготовката и украсата на самата сватба трябва да се предадат в сигурни ръце, каквито аз намерих.

Теди + Иван

Tags: , , ,