+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

Хриси+Мони – впечатления от работата ни за тяхната сватба

Живеем във време, в което всеки бърза за някъде. Бързаме, а често не знаем за къде и бъркаме посоката и какво значение има, че сме първи, ако пристигнем на грешното място. В бързината си обаче забравяме, че всеки един човек е майстор на собствения си живот, майстор, който има право само на едно творение, и затова това творение трябва да е най-доброто, на което е способен.
Бо е МАЙСТОР /с главни букви/ в това, с което се е заела. Тя просто е Бо. В търсене на подаръци за гостите на сватбата ни, за първи път чрез нейната агенция попаднах на толкова красиви подаръчета. Подаръчета, от които бликат послания, а не просто подаръчета за “заповядай и благодаря”. Подаръчета, които няма да намерят място в някой шкаф веднага след сватбеното тържество, които ще оставят един незабравим спомен.
За единствената ми среща с нея и няколкото телефонни обаждания осъзнах, че срещу мен стои човек, който работи мислейки, който работи така, че най-хубавият празник в живота на двама влюбени – сватбата – да се превърне наистина в незабравим миг, човек, който срещайки се с напълно непознати /както беше в нашия случай/ откликва безрезервно, човек, отдаден напълно на това, с което се е заел.
Бо, благодаря ти още веднъж, че успя да направиш нашата сватба още по-приказна благодарение на подаръците, които предложи за нашите гости.
От нас зависи дали ще бързаме да завършим творението си или ще вложим в него цялото търпение и любов, на които сме способни. Ето защо, пожелавам ти всеки ден да твориш повече и повече с оня хъс, който носиш в себе си и с онова желание и любов, за да правиш първо себе си щастлива и след това всички нас…

Христина + Симеон

Tags: , , ,