+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

5, налагащи се в момента сватбени тенденции – Хей, 2017-та!

Тематичните рустик сватби отиват към своя залез в сватбените тенденции. Сега, вниманието е насочено повече към модерни геометрии и всичко еклектично. За по-детайлен поглед върху това какво е модерно в момента (и какво не толкова) в света на сватбите, нека надникнем в тези пет сватбени теми, които се налагат изключително като тенденция в момента.

 1. Еклектика*bocreations_5-trending-wedding-themes-1
  В продължително усилие да представят идентичността на булката и младоженеца, все повече клиенти искат дизайн „еклектично, но шик“ за своите сватби. Представете си несъответстващи аксесоари и заигравка с интересни десени. Целта е да имате сватбен дизайн с небрежен вид, който да е направен безупречн. Та, кой не обича перфектно неперфектна сватба?
 2.  Мечтателната сватбена флористика
  bocreations_5-trending-wedding-themes-2
  Зеленината в сватбените аранжировки се завърна и то грандиозно! Свършиха дните на компактните флорални купчинки, като сега красиви аранжировки с текстурна зеленина са мания. Тази тема подхожда прекрасно, както за затворени помещения (например за тип индустриално пространство), така и за открити пространства (на градски покрив или в гората), в съчетание с низ от лампички/светлини или друга мека светлина, като например свещи, което ни помага да подготвим сцената за натурално романтично усещане.
 3. Модерна геометрия
  bocreations_5-trending-wedding-themes-3
  Рустик модата най-накрая започва да придобива нова форма! Булките които все още искат органичното усещане без да бъдат твърде „провинциални” избират геометричните акценти, като например изпълнени с цветя терариуми. Смесването на буйна зеленина и едро или дребно цъфтящи цветя с метал и стъкло в смели геометрични форми, придава приветлива модерна острота  към рустик вида, който беше започнал да прекалява с гостоприемството си.
 4. Празнични тържества
  bocreations_5-trending-wedding-themes-4
  Това е сезонът, в който да проведете своята сватба с празнична тематика! Докато животът ни става все по-забързан и сватбите на отдалечена дестинация стават банални, двойките проявяват голямо желание да съчетаят тяхното празненство с популярни празници, които са перфектни за парти (или знаете, също и мини-ваканция за техните гости). Рождество Христово, новогодишната нощ, хелоуин, а в САЩ и 4-ти Юли, са се превърнали в най-желаните теми за празнични сватби. Тези специални дати съвсем естествено предлагат себе си за тематични празненства от личен характер каквито са сватбите.
 5. Тъмни цветове
  bocreations_5-trending-wedding-themes-5c bocreations_5-trending-wedding-themes-5a
  Чао-чао блъш, здравей цвят! Както всички знаем, светлорозовите и блъш цветове бяха доминиращи, всеприсъстващи цветови теми през последните няколко години. Сега много булки и младоженци започват да задълбочават своята палитра и да изразяват своята страст с по-богати нюанси, за да предадат острота на тяхната визия без да изгубят чувство за елегантност. Тъмните, богати цветове придават гравитация и дълбочина към сватбения декор и са особено подходящи за есенни и зимни сватби. Черните сватбени торти са дори изключителен елемент на фокус в момента!

 

*Еклектика – в архитектурата и изкуството, а по-специално в приложното изкуство, терминът еклектика означава използване в една творба на елементи от различни периоди.