+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

Ани+Крис – впечатления от работата ни за тяхната сватба

Критериите, по които търсех сватбена агенция за организирането на нашата сватба, бяха от една страна избирането на хора, на които да съм сигурна, че мога да имам доверие и пред които мога да се чувствам естествено, както и включването на екип от професионалисти, доказали се в тази област. Когато дойде моментът да стартира подготовката за сватбата, решението за сватбена агенция беше взето категорично. От една страна познавах Бо и нейния екип, и знаех, че мога да им се доверя като личности, с които споделяме общи ценности и вдъхновение. Освен това определящ беше техният професионализъм, примери за който открих в интернет и чрез препоръки на приятели.
Това, което най-много ме впечатли в тяхната работа, беше многообразието на свежи идеи, креативността, с които те ги реализираха и съвместното участие на целия екип. Бо Криейшънс ни помагаше в избирането и изработката на покани, украса, подаръчета, сватбен букет… Всеки елемент беше уникален и съобразен с нашите желания. Идеите за фотосесиите и видеозаснемането оставихме напълно в техни ръце. Чрез онлайн излъчване на събитието, сватбена агенция Бо Криейшънс намери начин да приобщи и нашите приятели и роднини от чужбина, които не можеха да присъстват лично. Екипът си помагаше непрекъснато и разпределяше задачите помежду си, а това проличаваше в съгласуваността и качеството им на работа преди, по време и след сватбата.
Въпреки краткия срок за подготовка и напрегната програма в сватбения ден, сватбата протече като едно вълшебство. Гостите бяха очаровани от украсата и цялата атмосфера в ресторанта. Всички с нетърпение очакваха снимки и видео от сватбеното тържество.
Благодарна съм на екипа на Бо Криейшънс, че превърнаха една приказка в реалност!
Един ден, който никога няма да се повтори, но който ще остане за винаги в сърцата ни!

Благодарим ви!

Анета + Кристиан Тиарт

Tags: , , , ,