+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

ЗА МЕН

Bo Joy Yordanova - Bo Creations at Florence Italy
BoJo 1 224x300
BoJo 2 224x300.jpg

Привет! Аз съм Бо! :]

Моден дизайнер по образование, романтичка, мечтателка, авантюристка, любител на красотата и елегантността. Аз съм свободна душа с огромна страст към флоралния дизайн, планирането и организирането на събития и сватби. През последните 15 години съм планирала и координирала стотици сватби в България и чужбина, а също и празненства, партита, корпоративни събития и професионални нетуъркинг мероприятия.
Аз съм изключително продуктивна и сговорчива. Обичам да отдавам пълно внимание на събеседника до себе си, спокойна и винаги усмихната. Когато не работя по сватба или събитие, то със сигурност ще ме видите да прекарвам време със семейството си или с приятели, да съм напълно отдадена на уестърн езда и кънтри музика, да пътувам или просто да създавам нещо ново.
Много от моето вдъхновение идва от простичките неща в живота: взаимоотношението ми с Бог, уникалността на природата, музиката и тихите наблюдения в ежедневието. Това, което ме прави добра в професионалното ми занимание е моята вродена способност да чета между редовете и това лесно да вниквам и разбирам нуждите на клиентите си като веднага ставам част от тяхната визия. Отделям изключително внимание към детайлите, което въплъщава Bo Creations~ и акцентира нашето мото “An Inspired Styling Service“.

 

Нещо малко повече за мен…

любимо цвете: момина сълза, божур
любим цвят: зелен (есмералдово и тревисто)
любим сезон: пролет, лято, есен, зима 😛
любим град: Денвър, Колорадо, САЩ
любими държави: Ирландия, Израел
любимо интернет пространство: pinterest, instagram
любима напитка: The Glenlivet Nadura 16
любимо занимание: езда, пътувания, музика, природа, творене
любима сватбена тенденция: провинциални сватби,
slow motion видео кабини и tilt-shift сватбена фотография
когато говорим за събитие: трябва задължително да е елегантно и перфектно издържано от всяка гледна точка
клиентът: едно правило от първите ми позиции е той да има пълна свобода в избора и решенията си
ако бях вид дърво щях да съм: Секвоя или Бреза
ако бях вид животно щях да съм: птица и по-конкретно Белоглав орел
не бих могла да живея без: тези, които имат специално място в сърцето ми

ЗА BO CREATIONS

НИЕ СМЕ~

тук за вас вече 15 години! И все още сме изключително влюбени в това, което правим! Ние сме и много добри слушатели, внимателни и страстни, много детайлни, вежливи и уверени! Ние сме обичащи, търпеливи и подкрепящи, и ние спомагаме в сбъдването на мечти! Ние винаги виждаме “ДА!” в “не”-то!

НИЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С~
планиране, организиране и координация на сватби и събития. Ние сме наистина много добри и в персонализирания дизайн и изработката на различните сватбени елементи, в персонализираните подаръци, във флоралният дизайн, в трансформирането на обикновена среда в изискана и неочаквана обстановка. Организираме и нетуъркинг събития, а също отдаваме под наем и продаваме оборудване за сватби и събития.

НЯМАМЕ~
търпение да се запознаем с вас и да превърнем в реалност вашето дългомечтано желание!

СОЦИАЛНА НАСОЧЕНОСТ~
от 2016-та година ние от Бо Криейшънс сме и със социална насоченост! Ние използваме нашите талант, умения, любов, труд и финансови печалби в подкрепа на жени в риск. Затова, когато наемете нас или поръчате продукти или услуги, вие помагате и на дами в нужда!

Bo Creations~
An Inspired Styling Service
СВАТБЕНО ПЛАНИРАНЕ | СЪБИТИЕН МЕНИДЖМЪНТ | ДЕКОР + ФЛОРАЛЕН ДИЗАЙН | NETWORKING | ОБОРУДВАНЕ ПОД НАЕМ ЗА СВАТБИ И СЪБИТИЯ

140608-124353 Kehayov.com

ГАЛЕРИЯ

сватби

wedding12ii095

събития

chiccozy24nove2010

декор и флорален дизайн

bo-decorations_web0023

networking

networking-2

КЛИЕНТИ