+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

Зимни сватби

Зимна сватба… Ама, че мисъл! Есента едва сега започна, вятърът изрази гласа си, а дъждът… ромоли тихичко по ламарините на покривите. Едва ли е времето, в което искате да се ожените? И все пак,
не мислете за виенето на ветровете. Вместо това, представете си красивите заснежени върхове, издигащите се величествено ели, които покриват подножието на планините… Затворете очи…, поемете дълбоко чист въздух с борова нотка. Ето това е зимната сватба!

Представете си и ски вила в далечината. Истинското й топло горско огнище Ви приветства. Зимното слънце искри върху свежия бял сняг, а небето, толкова чисто и синьо, колкото може да бъде само през зимата. Сега вече, мисля, че това определено ще бъде Вашата зимна сватбена приказка.

Когато става въпрос за Вашата сватбена цветова комбинация, помислете за зелено и червено. Не като костюмът на Дядо Коледа и онези зелени коледни листенца, но червено като бургундското вино и онова зелено като красива борова гора.
Помислете и за пухести кожени шапка и шалче, черни ботуши и дълго бяло палто.

Ако мислите обаче, че не сте традиционен тип, все още има много възможни цветови комбинации, които биха могли да се ползват за зимна сватба. Така например сребристо синьо и блестящо бяло, металик лилаво със светло небесно синьо и бяло, шоколадово кафяво и бяло или екрю, както и други модерни и фънки.Каквото и да изберете, трябва да призная, че рисуването на зимна сватбена картина не е от най-лесните задачи, но дарява с изключително красиви и мили преживявания и спомени.
Ако в деня на сватбата се появят зимни виелици, би било добре да имате като резервен план топло и уютно местенце с камина. А защо не на това място да протече сватбената Ви церемония дори и времето навън да е меко и красиво?

Ако сватбените Ви облекла позволяват, защо вечерта да не запалите голям огън отвън и да пренесете сватбата си дори и за кратко? Около огнището биха могли да се получат едни от най-оригиналните сватбени снимки. Топлината на огъня би предразположила и към още по-голяма сплотеност между гостите Ви, а изпяването на групова песен също би могло да допринесе за това.Има толкова много решения, които трябва да вземете, подготвяйки своята сватба, а сезона през годината е едно от тях.  Всеки сезон има своя „атракция“ и зимата не е по-различна.
Ако изберете зимна сватба, удоволствайте се и се забавлявайте. Извадете на показ специалните качества на сезона и няма да се разочаровате.

Tags: ,