+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

Ива + Дани – впечатления от работата ни за тяхната сватба

Както всяко младо семейство, пред което стои организацията на сватба, и то за първи път, така и ние-вече сем. Дудови, се сблъскахме с много трудности. Разбира се повечето бяха свързани с факта, че искаме нашата сватба да бъде ”най-хубавата в света”. Разбира се, такова трябва да е и чувството след сватбата.
Изискванията ни бяха много, идеите малко и много общи, не знаехме от къде да започнем. Дълго търсих идеи за всичко свързано със сватбата като гледахме и чужди тържества и нищо не ни допадна… За щастие, търсейки подаръчета за гостите, случайно попаднах на агенция “Bo Creations~”. И по този начин, колкото и приказно да звучи, организирането на сватбата се превърна от тягостно лутане в прекрасно занимание, каквото и всъщност е редно да бъде едно подобно събитие.
“Бо” буквално прегърнаха нашата идея за сватбата, така сякаш беше лично тяхна. Обслужването беше на изклчително високо професионално ниво. Ако трябва да сме искерни, почти всички идеи, които реализирахме, всъщност дойдоха от тях. Нямаше наше желание, което да не беше осъществено или въобще невъзможно за изпълнение. Всичко беше оргазнзирано толкова добре, че в деня на сватбата и аз и настоящия ми съпруг се чувствахме като принц и принцеса. За нищо не се притеснявахме, а само се наслаждавахме на празника.
Бих искала да дам съвет на бъдещите семейства, на които им предстои сватба-не позволявайте дългото и тежко организиране на празника да провали най-важния ден в живота Ви. Просто се оставете в ръцете на “Бо” и се наслаждавайте един на друг!

Благодаря ти Бо! Ти превърна нашия ден в приказка!
Ива + Дани

Tags: , , ,