+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

Маги + Юн – впечатления от работата ни за тяхната сватба

Скъпа Бо!
Когато започнахме да плануваме тържеството преди около година нямах абсолютно никаква идея как сватбата ще се осъществи.  Като „смесена” двойка (мъжът ми е норвежец и живеем в Норвегия) трябваше да преодолеем известен брой предизвикателства свързани с логистиката не само в деня на сватбата ни, но преди и след нея. За щастие познавам Бо от доста години и имах доверие, че тя ще ни помогне в осъществяването на този „проект”.
И наистина се случи – Бо надмина очакванията ни! Тя не само беше там, за да осъществява идеите ни, но го направи с невероятно много вкус, въображение, стил и изискана семплост! Даваше и допълнителни идеи с които успяхме да превърнем декора за сватбата ни в елегантно произведение на изкуството. Цветовете бяха свежи, красиви, контрастиращи, а украсата приказна. Абсолютно съвършенство! Дори не предполагах, че може да се получи толкова добре!
Бо беше тази, която ни показа прекрасна полянка насред гората, на която беше церемонията ни. Събитието се оказа сбъдната мечта за мъжа ми, който от години тайничко се е надявал някой ден, когато го бракосъчетават, това да се случи сред природата на някое красиво и зелено място, далече от шума на големия град. Полянко-горичката в която бяхме заедно с гостите ни се оказа перфектна – на удобно място за гостите, в близост до река, прохладна и сенчеста. Идеална комбинация за норвежките ни гости, които избегнаха жегата и въпреки всичко успяха да се насладят на красива церемония на открито!
Бо ни свърза със страхотен DJ, който се справи страхотно с озвучаването, създаде атмосфера и забавлява всички ни до малките часове на нощта! Дори изрови супер трудни за намиране парчета, само и само да угоди на капризите на булката и младоженеца.
Бо ме свърза с прекрасната ми фризьорка Роси, която ме накара да се чувствам като горска принцеса с буйни къдрави коси, които изглеждаха естествено, красиво и в синхрон с приказната обстановка.
Бо ни свърза с кейтъри, които предоставиха изискани храна и напитки за освежаване на гостите след церемонията.
Бо ни свърза с невероятно талантлив фотограф. Той не само отрази сватбата ни по оригинален и артистичен начин, но се превърна в наш приятел и подкрепа по време на младоженската ни фотосесия, а и по време на сватбата ни. Не сме предполагали, че снимките ще се получат така добре!
Бо осъществи комуникацията с хотела, в който беше тържеството ни – идеалното място за сватбения купон! Храната беше страхотна, обстановката също! В комбинация с приказна декорация и атмосфера и всичко това на съвсем разумна цена!
От името на съпруга ми и от свое, искам да ти благодаря безкрайно за помощта на сватбата ни! Благодаря ти за добрите съвети, сърдечността, подкрепата и красотата с които ни обгради! Благодарни сме за това, че те познаваме и получихме възможноста точно ТИ да организираш това толкова важно за нас събитие! Прегръдки!

Маги + Юн

Tags: , , , ,