+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

Няколко много мили наичина да направите майката на булката съпричатна в сватбата

Без никакво съмнение майката на булката заслужава много любов!
Ето как да я направите съпричастна на сватбения си ден.

Във всяка традиционна сватба бащата на булката е този, който има много от основните задължения: да заведе булката до олтара, да я предаде на нейният избранник, да вдигне тост в нейна чест и да сподели танца между баща и дъщеря. Но и майките също играят толкова голяма роля в живота на дъщерите си! Затова много ни харесва когато булките решат да дадат на майките си екстра момент или два от свтбата си, в който те да заблестят – извън пазаруването за рокля и позиране за снимки. Тук ви представяме някои лесни идеи, чрез които да направите майка си съпричастна на сватбения ви ден.

Нещо назаем
Да споделите с майка си вълненията в процеса на избиране на рокля винаги е споциално, но наистина да облечете нейната сватбена рокля е чудесен начин да й окажете почит. Ако стилът или размера на нейната сватбена рокля не са правилните за вас, попитайте дали може да използвате нейната сватбена рокля и дизайнер да ви направи рокля по поръчка, в която да са съчетани нейната оригинална рокля и вашия личен стил.

Nora, 4, from North Carolina wears late mother's wedding dress in shoot Amber Davis died aged 27 after being diagnosed with rare cervical cancer Asked friend Heidi Spillane to take poignant photos as keepsake for Nora 11/4/16 My Three Arrows Photography

Букет от брошки
Вместо цветя , използвайте бижутата и брошките на майка си, за да направите букет, който е единствен по рода си и изпълнен с персонални елементи. Ако ви се струва трудно или невъзможно, обадете ни се! Ние се удоволстваме в това да творим красота с история и сантименталност! 🙂
Flourish Brooch Bouquet
Включете я в екипа
Ако сте много близки и с двамата – баща си и с майка си, то защо не заедно да ви придружат до олтара? Включете майка си в микса като я оставите да се присъедини към баща ви в придружаването ви към олтара и предаването ви на младоженеца. Все пак тя е човекът, който ви е носил в утробата си 9 месеца и, който ви е родил 🙂

Мама шаферка
Ако сте една от тези щтастливи бъдещи булки, които считат майка си за най-добра приятелка, помолете я да бъде вашата главна шаферка. Тъй като тя вече е била до вас за всички големи моменти в живота ви, защо не я помолите да застане до вас през това толкова важно събитие?
mom bridesmaid
Изявете талантите на майка си
Дали вашата майка има прекрасен глас, пече вкусни сладки или прави зашеметяващи флорални аранжименти? Представете някое от невероятните творения или таланти на майка си, за да персонализирате вашия празник и да почетете това, в което тя е най-добра.

Мъдри слова
Ако майка ви винаги е била до вас в трудни моменти с мъдри думи или положителен съвет, дайте й няколко минути пред микрофона, за да произнесе реч със стил и грация, с която да плени гостите ви.

Танцуващата кралица
Изненадайте гостите си с хореография на танц, в който участвате само вие двете с мама. С цялото време прекарано в репетиции преди сватбата ще заздравите връзката си и ще ви останат прекрасни спомени , които са само за вас двете.

Tags: , , , , , ,