+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

Младоженци даряват тефтерчета с дървени корици с поезия

Писмо в бутилка разнежва гостите

Бъдещите госпожи избират армаганите с шаферките, без кавалери

Българският пазар предлага голямо разнообразие, а сватбените къщи изпълняват всякакви желания. Керамичните и стъклени фигурки остават класическият вариант за подарък на гостите. Опаковани в тюлени, копринени или целофанени торбички, красивите сувенири разказват за любовта и романтиката на младите влюбени и остават вечен спомен от грандиозното събитие. Сред хита на сезона е дар “писмо в бутилка”. В малките шишенца младите семейства сами избират какъв текст да оставят за спомен на близките си, завит в свитък. Част от тях пишат благодарствено писмо или лично съставен текст.
От класическите модели продължават да се търсят сърчица, камбанки, гълъби, керамични фигурки, книжни фенери и екстравагантни тефтери. Нестандартните модели са предпочитани, защото клиентите на сватбените агенции държат да имат уникална сватба, с уникална украса и подаръци за гостите. Сред най-продаваните са бонбониери, канелени пръчици и дървени топки.
Сватбени агенти разказват, че клиентите им най-често идват с готови идеи за подаръчета. С помощта на специалистите и фантазията на младоженците даровете за гостите стават уникални и неповторими. Хората искат да избягат от стандартните модели и често търсят професионално мнение, твърдят сватбените къщи. Стремежът на организаторите е да разчупят стереотипното мислене на хората и да внесат разнообразие в модела на подаръка. Нестандартен вариант за спомен на близки и роднини са тефтерчета с дървени корици. Гравирани с имената на младоженците и любовна поезия, книжките остават приятен спомен от щастливия ден на влюбените.
Любовта топли сърцата на двойките, които се впускат в най-голямото приключение на живота. Подобно послание към почетните гости може да се предаде чрез хартиени фенери или свещи с имената на младоженците. Специалната хартия, с която са направени фенерите, се внася от Китай и очарова с материята си. Върху нея също може да бъде написано благодарствено послание или любовна поезия.
Специалистите по организацията на сватби са категорични, че кризата не е засегнала бизнеса им. Хората вадят бурканите с пари от мазата и дават всичко за най-щастливия ден в живота си. Сезоните също не оказват влияние на сватбите, въпрос на личен избор остава красивият зимен пейзаж, разцъфналата природа през пролетта, есенните багри или топлото лятно слънце.
Бъдещите булки предпочитат да държат нещата в свои ръце и често избират подаръците за гостите на сватбата си без кавалерите си. Но верни помощници в идеите са им кумата и шаферките. Българският жених пък няма големи претенции и се старае да има възможно най-малко участие в приготовленията за сватбата.
Влюбените, които искат екстравагантни дарове за гостите, могат да се възползват от най-новото предложение на дизайнерите – сламени бали. Към графата за нетрадиционни подаръци се включват и писма в епруветки, дървени каручки и файтони, бамбуково ветрило и други. Ако искате да подчертаете колко специален за вас е всеки един гост, сватбените агенти препоръчват бонбонени кутийки с персонализирана панделка.
Красивите багри на есента са примамлив пейзаж за влюбените, ако изберете този период от годината, може да зарадвате близки и роднини с романтична ябълка от хартия, есенна декоративна тиквичка или златиста топка със свитък. За тези, които се радват на морския бриз, сватбените къщи предлагат морски звезди, миди, които се отварят, а съдържанието е по желание на двойката. Перли, бонбони, благодарствени писъмца и други богатства може да съдържат морските дарове. За тези, които обичат да пийват и хапват, има сладък медец и горчиво вино.
Ретро предложенията обаче, не валят като из ведро, въпреки това, ако предпочитате подаръци в стил 90-те, може да очаквате пълно съдействие от сватбените фирми. Копринени кърпички, ретро снимки на младоженците и други.
Компаниите, които се заемат с организирането на сватбеното тържество, се разстилат според чергата на клиентите. Рамките на ценоразписа са индивидуални, но приблизително подаръчните цени на армаганите за гости варират от 50 стотинки до 3 лева за един брой.