+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

Роси+Митко – впечатления от работата ни за тяхната сватба

Скъпа Бо,
Сватбеният ни ден беше преди малко повече от година. Ето защо се извиняваме за малко позакъснялото благодарствено писмо. Преди няколко дни разглеждах отново сватбените ни снимки (отдавна не го бях правила) и отново си припомних колко съвършен беше този ден за нас. Голяма част от заслугата за това беше именно твоя.

Дадох си сметка, че от перспективата на времето съм способна още по-добре да оценя красивите творения, които направи, за да може да изглежда нашият ден точно както си го представяхме. Всеки детайл и акцент, който бе поставила сякаш бе точно на мястото си. Изготвената от теб програма също допринесе за сполучливото развитие на събитията през този ден, а присъствието ти ни помогна да се отпуснем и да се насладим на празника си, без да се притесняваме за дребни подробности.

Благодарим ти, че преди повече от година се погрижи за това да имаме прекрасен празник и красиво тържество, и по-важното – даде всичко от себе си за създаването на невероятен спомен, който винаги ще топли сърцата ни.

Целуваме те и продължавай да твориш красота, която да радва хората,
Роси и Митко. <3

Tags: , , , , , , , ,