+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

5 начина баща ви да се почувства обичан в сватбения ви ден

Един от най-емоционалните моменти в живота на бащата е да даде ръката на дъщеря си на нейния избранник. Не e изненадващо, когато бащите са първите, които отронват сълзи в сватбения ден на дъщерите си.

Ако сте изключително привързана към баща си и скоро ви предстои сватба, ето пет начина чрез които можете да отдадете на татко любов и благодарност по време на сватбения си ден.

Почетете татко с тези пет допълнения към сватбената церемония, които да имате предвид на този важен ден.

 1. Споделете с него личен/интимен момент
  Какъв по-добър начин да премахнете нервното напрежение от това да споделите интимен момент със своя баща и да вдигнете тост, за да отпразнувате изключително важната му роля във вашия живот, да го уверите, че вие сте и винаги ще бъдете малкото момиче на татко.
  Bo Creations wedding 5-ways-to-make-your-dad-feel-special-on-your-wedding-day
  Bo Creations wedding father-daughter-dance 2
 2. Направте си фотосесия с него преди церемонията
  Да се снимате с татко е друг чудесен начин да прекарате малко качествено време заедно преди сватбената церемония да започне. Това ще му помогне да запомни тези специални моменти в живота си и ще го накара да чувства, че е също толкова специален за теб, дори и в този важен ден. 🙂
 3. Поканете го да бъде част от програмата
  Попитайте го дали би искал да прочете нещо и, ако се съгласи, позволете му без притеснение сам да избере това, което иска да прочете – дали това ще е цитат от Библията, поема, пасаж или нещо, което той сам е написал… Това ще бъде чудесна възможност да го накараме да се почувства съпричастен и почетен.
  Bo Creations wedding daddys-speech
 4. Почетете го публично
  Изненадайте своят баща със специално послание, включено в сватбената програма. Това ще бъде твоят шанс да уважиш баща си и да му кажеш колко много означава той за теб. Освен, че ще докоснеш бащиното сърце, това ще му помогне да получи признанието, което заслужава – за огромната роля, която е изиграл и за това колко много ви е вдъхновил, за да станете човекът, който сте днес.
  Bo Creations wedding daughter-daddy-speech
 5. Запазете паметта му жива
  Един от най–съкрушителните моменти в живота на една жена е да празнува сватбения си ден без баща си. Независимо от това защо бащата не може да присъства на този важен ден, все още можете да го почетете като запазите памметта му жива и близо до вас в сватбения ви ден. Може да направите това по няколко начина, като например:
  – да носите медальон с негова снимка;
  – да отделите специален момент от програмата, в който да разкажете за него;
  – или DJ-ят да пусне да звучи най-любимата му песен по време на партито или сватбената вечеря.
  Bo Creations wedding daddys-girl  Bo Creations wedding fathers-gift
  Без значение кой начин ще изберете да  накарате своя баща (или бащина фигура) да се почувства специален на сватбения ви ден, едно е сигурно – той ще бъде изключително горд с вас! Да ви види в моментът, в който сте най-щастлива, ще бъде достатъчно сърцето му да се разтопи!
Tags: , , , , , , , , ,