+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

5 неща, които да опитаме през този празничен месец

Беше само преди няколко часа, когато започнах да наблюдавам как всеки един познат и непознат по света поздравяваше със „Здравей Декември!“. И публикуваше из социалните мрежи по една или някоко прекрасни, носещи духа на празничния месец снимки. Наистина, това заля и мен! Прекрасно, топло и толкова вълшебно чувство!

Много скоро започнах и аз да се ровя из снимки на събития и сватби, които съм организирала и декорирала през всиките тези години, в които отглеждах и възрастявах Бо Криейшънс. Мислех си: „Ето те! Чувствам те! Отново си тук мое вдъхновение!“ (сякаш го бях изгубила в последните месец-два).
И така, както никога до сега не съм обичала да пиша, се вдъхнових толкова силно, че пръстите ми не могат да спрат да тракат по клавиатурата на лаптопа ми!…

Защо този месец да не опитаме 5 мънички, но различни неща? Може би такива, каквито до сега не сме правили или все ни се е искало, но някак все не сме намирали време да ги реализираме?
Ето какво мисля да направя аз…

1. Ябълкови бисквитки с фъстъчено масло

Всичко, от което се нуждая е една ябълка, 2 лъжици фъстъчено масло, малко овесени ядки и паренца черен шоколад. А добавя ли и малко канела… Дано да ми останат пръсти!

2. Гирлянд от рози

Както на световния, така и на българския цветен пазар, розите са налични през всички сезони. Въпрос на лично настроение е цветът, който ще изберете. А, ако пък ви е наистина много празнично…

3. Паети в цвят „Емералд“

Ах този цвят!!… ТОЛКОВА любим от крехка възраст! А какво по-добро предложение от него за празничните дни, особено, ако не желаем да се набиваме много на очи с истинско червено? Ако не успея да си намеря плат за рокля в цвета обаче, то със сигурност ще го добавя към облеклото си под друга форма!

4. Коледни лампички и свещи в спалнята

Странно! Паля постоянно и то толкова много свещи по сватби, а никога нямам запалена вкъщи… А лампичките? Ако не директно над леглото, то около него или задължително в спалнята! И определено топла, мека светлина!

5. Малка изненада за любим човек

Твори ми се! Имам празни бутилки вино, имам и брокати… А намерих и пакет пластмасови лъжички. Имам и силиконов пистолет, остава да взема само боя на спрей! Роднина или приятел, някой ще бъде изненадан приятно!

Какви биха били твоите 5 неща този месец?

Снимки: интернет (авторите им да не ми се сърдят, ще добавя имената им, ако ми се обадят ;) )

Бо Йорданова