+359 888 56 98 87 , +39 388 629 2885 | InLove@bocreations.com | Български Italiano English

7 важни неща, които да вземете в своята булчинска чантичка

Когато най-накрая сватбеният ви ден дойде, може би бихте искали да напомните на себе си, че е най-добре да вземете малко и леки неща със себе си. Последното нещо, което ще искате да направите, е да влачите със себе си огромен сак, пълен с принадлежности, които ще са ви в тежест и ще съсипят вашия зашеметяващ външен вид. Вместо това, бихте икали да се придържате към най-важните неща, които ще трябва да използвате и да са ви под ръка през деня.

Чудите се какво точно попада в списъка ни? Ето седемте основни неща, с които да заредите вашият булчински клъч:

1. Вашето любимо червило
Вземете любимото си червило и гланц за устни, така, че да може да поддържате визията си, когато и да ви се наложи, било то между снимките или точно след церемониалната целувка.

svatba-bocreations-lipstick-2

2. Кърпички, кърпички, кърпички
Няма понятие като „твърде много кърпички”, когато става въпрос за сватбения ви ден. Вместо да ги тъпчете някъде в роклята си, сложете ги в булчинската си чантичка или малкия несесер с необходими принадлежности за деня на сватбата, за когото се грижи някоя от вашите шаферки. Може дори да дадете няколко допълнителни пакетчета на кумата и шаферките си , така, че да имате резервен запас наблизо.

svatba-bocreations-happytears  svatba-bocreations-happytears-5

3. Аналгин
В случай, че изведнъж ви заболи глава, което е често срещано явление в сватбения ден, вземете един блистер аналгин в чантичката си. Добре ще е да ви бъде под ръка, ако започнете да чувствате, че нощта става твърде дълга и комбинацията от силна музика и гласовете на всички, присъстващи на партито ви причинят главоболие.

4. Тиксо за фиксиране на дрехи и/или безопасни игли
За всякакви модни спешни случаи, вземете тиксо за фиксисране на дрехи и/или безопасни игли. Ако презрамките на роклята ви се скъсат или шлейфа трябва да се прибере, за да ви е по-удобно на дансинга, ще можете набързо да се справите с проблема.

5. Чифт пантофки
Вземете чифт пантофки или меки и равни обувки със себе си. Ще ви бъде нужен допълнителен чифт обувки за смяна, когато започнат да ви болят краката или почувствате, че ви излиза мазол. Отпочинали и спокойни крака – щастлива булка!

svatba-bocreations-flats-1  svatba-bocreations-flats

6. Зарядното за телефона
Вместо да обикаляте тревожно, търсейки начин да заредите телефона си преди нощта да е свършила, уверете се, че зарядното ви е във вас.

svatba-bocreations-phonechargingstation-2

7. Ластик и фиби за коса
След като сте приключили със снимките и се забавлявате на дансинга, може би ще ви се прииска да направите промяна с косата си за да не ви пречи.

svatba-bocreations-hairpins  svatba-bocreations-hairpins-1

Tags: , , ,